Falsterbo Nyt

Mærker fra Technorati: ,

Byggeriet er endelig begyndt og et fundament er ved at tage sin form. Vi har været på besøg på byggepladsen hvor ‘Frederik’ som er projektansvarlig på byggepladsen viste os rundt. Klik på billedet for at se flere fotos…

Hus

Vores vej og også fået et navn. Vi skal bo på BACKAVÄGEN. Vi har regnet lidt på husnummeret og er kommet frem til at vi sikkert skal bo i nummer 8. Vi har også været på besøg hos HTH i Lund og vælge køkken. DET VAR ET DYRT BESØG, Höganes klinker er det også blevet i hele huset. De kostede bare sådan ca. 1000kr,- pr.m2, men flot skal det jo være!!!Sidny

I badeværelserne kommer der hvide klinker på væggene og mørkegrå på gulvet som er 15×15 i høj- glans. Det er MEGA flotte.

I stuen, entre, køkken og grovkøkken kommer der en klinke som hedder EPOS. Den er 30×30, uglaceret og meget slidstærk. Overfladen og farve mindre lidt om skifer, da den er meget rustik.

One thought on “Falsterbo Nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.