Falsterbo Nyt

Mærker fra Technorati: ,

At være hjemme i sommervarmen med drengene er jo rigtig rigtigt dejligt. Der er tid til at lave alt det man normalt ikke lige for lavet når man kommer træt hjem fra arbejde. Oprydning i garagen, hylder på loftet, dræn i haven, gennemgå alarmopsætningen, vaske og støvsuge bilen ekstra pænt osv… Masser af dejlig tid på stranden er det da også blevet til og lidt kulør har man sikkert også fået.

MEN…

Man kommer også til at savne et job at stå op til hver dag. Så hører du lige om nogen som mangler en IT-chef med stor forretningserfaring, stor teknisk forståelse, ledelse og personalearfaring så giv mig lige et prej, enten på telefonen eller mail.

falsterbo_strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.