Advarsel!!!

Der bliver i øjeblikket sendt falske emails som skal ligne at de kommer fra VISA. MEN DET GØR DE IKKE. Modtager du en mail som ligner nedenstående SÅ GØR INTET (slet mailen). Linket i mailen er ikke fra VISA men fra ‘vbvvisamaster.net’

Visa hoax

“Vær opmærksom på, at de internationale kortselskaber, PBS eller banker aldrig sender e-mails, eller kontakter dig telefonisk, for at bede om dit kortnummer, udløbsdato, kontrolcifre eller PIN-kode,” understreger PBS.

3 thoughts on “Advarsel!!!

    1. Nej, der sker vel ikke noget rigtigt alvorligt før du udlevere din konto informationer. Bedste er dog at slette mailen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.