Projekt pool, dag 4

Her til morgen er vores lille skibakke i forhaven blevet fjernet 🙂 (tror nok der er nogle naboer der bliver glade nu) Yderligere er elektrikeren ankommet for at lave 380v til varmepumpen samt grundvandssænknings udstyret. Det er et trækrør fra el-tavle til ud under fundamentet hvor varmepumpen skal stå, problemet var bare at røret knækkede inde bag el-tavlen i bryggerset, men dette løste sig ved at borer et ‘lidt’ større hul i vægen og fiske ledningen op…

UPDATE 15:30: Anlægget til dræning af grundvandet er endeligt ankommet, et par dage forsinket. Det tog 3 mænd ca. en time at få udstyret på plads og vandspejlet sank øjeblikkeligt. Så kunne der graves igen. For så lige at gøre det lidt mere besværdlig, ja så regner det. Nej det passer ikke, det øsregner i lår tykke stråler men pool hullet er da nu i det mindste tørt i 5m dybde…

Se flere billeder her: http://www.eckeroth.se/projekter/pool/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.