Det er påske og vi lægger sten

Jeg kan se at mine naboer tager fint tøj på og cykler afsted til venner med fyldte falsker og kommer hjem med tomme falsker. Men hvem gider det 😆 . Vi lægger sten. TUNGE sten på 100kg, så træning i Form Toppen er sku ikke lige nødvendig efter en dag i haven med Lotte. Man har arme så lange som en gorilla af at slæbe rundt på de tunge betonsten. Men pænt bliver det også, og forhaven er ved at tage form. Vi er lidt i tvivl om hvorvidt vores naboer syntes det er pænt eller vi bare er total idioter. Deres respons har hidtil været lidt ala: “Det är ett stort jobb” eller “Det kommer att bli riktigt fint i trädgården”. Ved ikke rigtigt om de siger det for at være søde eller om det bare ikke helt forstår hvad vi har gang i. Vi er jo også fremmede…

[slideshow id=30]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.