Det lugter lidt af forår

Det lugter lidt af forår når solen skinner og dådyr og kaniner begynder at går rundt i krattet, helt frem til vores stakit. De elsker at spise friske knubskud på planter og træerne, og hvis de ellers kunne komme ind i vores haven ville de også spise ALT hvad Lotte planter!!! Men søde ser de jo ud…

One thought on “Det lugter lidt af forår

  1. Hej Martin. Fandt dig en dag ved at rode rundt på nettet. Her fandt jed “vores” stamtræ, og fik gemt dig et eller andet sted. Det ser mægtig hyggeligt ud med dyr så tæt på. Vi havde 3 stk. af samme slags i 2010 i vores have, lige til de begyndte på , at spise vores rhodondendrun. Det har været hyggeligt at følge med i de projekter, som du har skrevet om. Vi bor ca. 9 km. fra Gilleleje og ca. 20 km fra Helsingør. Mange hilsner fra Kjeld Ekeroth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.