Hem & Villa Messe

Som den første haven messe på året, tilbyder Hem & Villa i Malmö en fornemmelse af, hvad der venter os lige rundt om hjørnet. Det er allerede begyndt at spire i blomsterbede, og snart vil det være i fuld gang! På messen som Lotte og jeg besøgte i dag fik vi inspiration, råd og tips om, hvordan vi endnu mere kan realisere vores have drøm. 20 poser frø hovedsageligt med grøntsager til højbedene i forhaven, 3 spirekasser, varmelegeme  og et smart lysholder måtte med hjem i bilen.

Vi kunne heller ikke stå for en sød lille hundevalp som er skabt af en Australst kunster. Den bliver fin ude i have et sted. Håber ikke at Emma æder den…

[slideshow id=41]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.