Læhegn og havemøbler

Terrassen rundt polen er bygget færdig, jeg mangler lige et udfordring ved det skjulte nedgravede teknik rum med træ brædder da der skal installeres automatisk vand påfyldning som kræver at jeg har adgang nedenunder terrassen. Mod huset , ved garage udgangen til Christian vindue, har vi ny bygget et gigantisk stort læhegn i 45×45 lærketræ for at ‘skygge’ lidt for nysgerrige blikke når man bader eller klæder om. Lotte og jeg nåede lige akkurat i dag at blive færdige hegnet i dag Sommerboden ankom med vores ny indkøbte have møbler/sofaer. FUCK for bliver det altså bare godt. Jeg havde ikke tænkt over at det vi faktisk har lavet er en ude stue, gulvtæppe og udelamper er på vej, hvor man kan sidde og hygge sig i ro og mag. Nu mangler der bare lidt lys, gulvtæpper nogle krukker med siv eller lign for lidt ekstra hygges skyld…

Det er jo blevet langt bedre end jeg forventede  😎

Hmmm pool-party undervejs måske…

 [slideshow id=45]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.